Volg ons op:

             

Koop bij ons via:

  

 

 

 

 

Welkom

Duijster Carrosserie en Wagenbouw BV is een bedrijf dat de complete nieuwbouw van een carrosserie realiseert volgens de wensen van de klant. Verder doen wij reparaties aan de carrosserie, de laadklep, koeling, kachel en het chassis. Wij hebben een eigen 24h servicedienst. Mocht uw klep het niet meer doen of als er andere problemen zijn, bel gerust!

  


Meld u aan voor de nieuwsbrief!  


Over ons

Duijster Carrosserie en Wagenbouw heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied nieuwbouw, service en reparatie. Duijster Carrosserie en Wagenbouw bouwt en levert alle soorten carrosserieën, alles op uw wens gemaakt. Als het nu gaat om een eenvoudige open laadbak tot een meest geavanceerde bloemencombinatie, niets is Duijster te veel. Als het nu gaat over laadkleppen, transportkoeling, laadbakverwarming en verlichting, wij bouwen en leveren alles voor u op maat.
 
Wij vinden het belangrijk om een totaal pakket van diensten aan te bieden die u veel voordelen opleveren, zoals één aanspraakpunt, snelle service, de kwaliteit te waarborgen en de stilstand van uw voertuig tot het minimum te beperken.
 

Service staat  bij Duijster Carrosserie en Wagenbouw hoog in het vaandel. Stilstand kost geld. Daarom streven wij ernaar om uw voertuig zo kort mogelijk stil te hebben staan. Om onverwachte stilstand te voorkomen is preventief onderhoud zeer noodzakelijk. Door ons uitgebreid pakket van diensten, zoals laadklep keuringen (LPK), koeling keuring (CFK) en APK voor uw getrokken materieel, zorgen wij ervoor dat uw voertuig gekeurd, maar ook het noodzakelijke onderhoud krijgt.